Branches

MB Safety B.V is in veel verschillende soorten branches actief. Wij beschikken dan ook over een ruim assortiment aan diverse producten, waardoor wij een ieder kunnen voorzien van zijn wensen op het gebied van veiligheidsproducten.

Voor de overheid, gezondheidszorg & onderwijs biedt MB Safety B.V onder andere oplossingen voor wapenberging, sleutelbeheersystemen en deugdelijke opslag van paspoorten en rijbewijzen voor zowel dag- als nachtberging conform de PUN eisen en toepassingen voor de archiefwet.

Binnen de retail, horeca en recreatie overheersen specifieke uitdagingen waar MB Safety zeer gerichte oplossingen voor heeft. Hierbij kan gedacht worden aan maatregelen voor overvalpreventie en bedrijven met groot volume attractieve goederen.

MB Safety levert specifieke veiligheidsoplossingen voor diverse toepassingen in de transportsector. Wij bieden oplossingen voor bijvoorbeeld de berging van waardevolle documenten en contanten tijdens transport, beheer van voertuigsleutels en andere bedrijfsmiddelen.

De industrie kent veel veiligheidsrisico’s niet alleen voor de werkvloer maar ook de gehele omgeving. MB Safety is in staat gedegen oplossingen te bieden voor tal van probleemstellingen. Denk hierbij aan de opslag van gevaarlijke stoffen, maar ook de mogelijkheid voor personeel om hun persoonlijke eigendommen veilig op te laten bergen.

Overheid

Overheid, gezondheidszorg & onderwijs

Retail

Retail, horeca & recreatie

Kantoor

Automotive, kantoor & logistiek

Branche Milieu en veiligheid

Bouw, industrie & chemie

Justin MB Safety
0180 555 200
0180 555 200
sales@mbsafety.nl

Klantreferenties

IHC Merwede | Klantreferenties MB Safety

Royal IHC

Voor de kleedruimte op onze werf in Sliedrecht hadden wij 288 nieuwe lockers nodig. De oude waren aan vervanging toe. Wij hebben toen MB Safety in de arm genomen om dit te realiseren. Vanaf het offertetraject tot en met de plaatsing van de uiteindelijke lockers hebben zij ons vakkundig bijgestaan.

Logo Rotterdamse havens | Klantreferenties MB Safety

Rotterdamse havens

Voor het veilig beheren en registreren van sleutels, maar ook gasmeters, portofoons en aanverwante kostbare assets heeft MB Safety B.V. in de Rotterdamse haven een indrukwekkende opstelling van de succesvolle IQ-series mogen leveren en plaatsen.

Nutsbedrijven

Voor een van de grootste Nutsbedrijven met honderden locaties in Nederland is MB Safety al vele jaren de aangewezen leverancier voor een breed pakket aan veiligheidsproducten, zoals geautomatiseerd sleutelbeheer en inbraakwerende berging. Ook wordt er intensief gebruik gemaakt van onze servicedienst, inclusief 24/7 inzet bij calamiteiten.

Logo Rijksoverheden | Klantreferenties MB Safety

Rijksoverheden

MB Safety B.V. heeft diversen aanbestedingen onder zijn beheer, o.a. het leveren en installeren (verankeren) van specifieke opbergmiddelen, sleutelkasten en sleutel beheersystemen.

Retail

Vanaf 2000 is MB Safety B.V. de vaste leverancier voor de grootste Nederlandse telecomleverancier, exploitant van verschillende winkelformules. Door MB Safety zijn verschillende inbraakwerende oplossingen geleverd maar ook sluitplannen en aanvullende bouwkundige maatregelen. De hele organisatie maakt gebruik van de servicedienst van MB Safety voor preventief en correctief onderhoud!