Bouw, industrie & chemie

MB Safety levert specifieke veiligheidsoplossingen voor de gehele industrie.

De industrie kent veel veiligheidsrisico’s niet alleen voor de werkvloer maar ook de gehele omgeving. MB Safety is in staat gedegen oplossingen te bieden voor tal van probleemstellingen. Zo hebben wij speciale brandveiligheid opslagkasten voor chemicaliën waarmee potentiële ongelukken met gevaarlijke stoffen kunnen worden voorkomen, geheel conform de geldende wetgeving. Ook op buitenterreinen waar gevaarlijke situaties kunnen worden voorkomen door toepassing van veiligheidsspiegels op onoverzichtelijke plaatsen en speciale heftruck spiegels. Om het personeel de mogelijkheid te bieden persoonlijke eigendommen zoals kleding, tassen en mobiele telefoons veilig op te slaan tijdens werktijd zijn verschillende lockers & vakkenunits verkrijgbaar.

Onze oplossingen

Baltic Serversafe Tempest

MB Safety heeft in zijn R&D de Baltic serversafes ontwikkeld voor allerlei toepassingen.

Sargent & Greenleaf - MB Safety

Sargent & Greenleaf

MB Safety is sinds 2007 exclusief importeur van de gerenommeerde (kluis)sloten fabrikant Sargent & Greenleaf.

Sleutelkluizen MB Safety

Sleutelkluizen

Verantwoorde berging van o.a. reserve- en voertuigsleutels in sleutelkasten en kluizen, ook volgens de eisen van de RDW.

Milieu en veiligheid MB Safety

Milieu en veiligheid

Brandveiligheidsopslagkasten volgens o.a. EN 14470-1 voor opslag van gevaarlijke stoffen en chemicaliën.

Sleutelbeheer MB Safety

Sleutelbeheer

Slimme en geavanceerde oplossingen met RFID technologie voor complexe sleutel- en lockermanagement problemen.

Lockerkasten MB Safety

Lockers

Multifunctionele en flexibele oplossingen voor bijvoorbeeld personeel, flexwerkers, bezoekers, studenten en gasten.

Brand- en inbraakwerende kluizen MB Safety

Brand- en inbraakwerende kluizen

Kluizen en brandkasten in elke uitvoering en voor iedere toepassing. Voor het professioneel opbergen van (wissel)geld, documenten, waardepapieren etc.

Brandblussers MB Safety

Brandbeveiliging

Iedereen heeft behoefte aan een vertrouwde en veilige omgeving. Daar hoort ook brandblusapparatuur bij. MB Safety B.V kan in deze behoefte voorzien zowel zakelijk als privé.

Justin MB Safety
0180 555 200
0180 555 200
sales@mbsafety.nl

Klantreferenties

IHC Merwede | Klantreferenties MB Safety

Royal IHC

Voor de kleedruimte op onze werf in Sliedrecht hadden wij 288 nieuwe lockers nodig. De oude waren aan vervanging toe. Wij hebben toen MB Safety in de arm genomen om dit te realiseren. Vanaf het offertetraject tot en met de plaatsing van de uiteindelijke lockers hebben zij ons vakkundig bijgestaan.

Logo Rotterdamse havens | Klantreferenties MB Safety

Rotterdamse havens

Voor het veilig beheren en registreren van sleutels, maar ook gasmeters, portofoons en aanverwante kostbare assets heeft MB Safety B.V. in de Rotterdamse haven een indrukwekkende opstelling van de succesvolle IQ-series mogen leveren en plaatsen.

Nutsbedrijven

Voor een van de grootste Nutsbedrijven met honderden locaties in Nederland is MB Safety al vele jaren de aangewezen leverancier voor een breed pakket aan veiligheidsproducten, zoals geautomatiseerd sleutelbeheer en inbraakwerende berging. Ook wordt er intensief gebruik gemaakt van onze servicedienst, inclusief 24/7 inzet bij calamiteiten.

Logo Rijksoverheden | Klantreferenties MB Safety

Rijksoverheden

MB Safety B.V. heeft diversen aanbestedingen onder zijn beheer, o.a. het leveren en installeren (verankeren) van specifieke opbergmiddelen, sleutelkasten en sleutel beheersystemen.

Retail

Vanaf 2000 is MB Safety B.V. de vaste leverancier voor de grootste Nederlandse telecomleverancier, exploitant van verschillende winkelformules. Door MB Safety zijn verschillende inbraakwerende oplossingen geleverd maar ook sluitplannen en aanvullende bouwkundige maatregelen. De hele organisatie maakt gebruik van de servicedienst van MB Safety voor preventief en correctief onderhoud!