Retail, horeca & recreatie

Binnen de retail, horeca en winkelbedrijven overheersen specifieke uitdagingen waar MB Safety zeer gerichte oplossingen voor heeft.

Zo zijn er verschillende maatregelen te treffen voor overvalpreventie om de snelle greep uit de kassa te voorkomen. Als preventie tegen winkeldiefstal zijn veiligheidsspiegels een goede maatregel om een goed overzicht te houden ook op de slecht zichtbare plaatsen. Veel inbraken vinden plaats door magazijndeuren en plafonds waar bouwkundige beveiliging een grote rol speelt. Daarnaast hebben veel bedrijven een groot volume attractieve goederen als voorraad waar kluisdeuren en kluisruimtes uitermate geschikt voor zijn. Veel winkelketens maken gebruik van de landelijke dienstverlening met eigen transport en servicedienst die wij te bieden hebben. Voor leden van Koninklijke Horeca Nederland is het extra interessant om contact op te nemen in verband met de lopende ledenactie waar een hoge korting aan is gekoppeld.

Onze oplossingen

Sargent & Greenleaf - MB Safety

Sargent & Greenleaf

MB Safety is sinds 2007 exclusief importeur van de gerenommeerde (kluis)sloten fabrikant Sargent & Greenleaf.

Sleutelkluizen MB Safety

Sleutelkluizen

Verantwoorde berging van onder andere reserve- en voertuigsleutels in sleutelkasten en kluizen, ook volgens de eisen van de RDW.

Afstortkluis MB Safety

Kassa- en afstortkluizen

Afroomkluizen en afstortsafes zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, met indicatie waardeberging van alle klasses.

Sleutelbeheer MB Safety

Sleutelbeheer

Slimme en geavanceerde oplossingen met RFID technologie voor complexe sleutel- en lockermanagement problemen.

Kluisdeuren en waardekamers MB Safety

Kluisdeuren, panic rooms
en WK norm waardekamers

Een prefab kluisruimte, ook wel waardekamer, safe room of paneelkluis genoemd, kan op vrijwel iedere plaats binnen uw bedrijf worden opgebouwd.

Lockerkasten MB Safety

Lockers

Multifunctionele en flexibele oplossingen voor bijvoorbeeld personeel, flexwerkers, bezoekers, studenten en gasten.

Brand- en inbraakwerende kluizen MB Safety

Brand- en inbraakwerende kluizen

Kluizen en brandkasten in elke uitvoering en voor iedere toepassing. Voor het professioneel opbergen van (wissel)geld, documenten, waardepapieren etc.

Brandblussers MB Safety

Brandbeveiliging

Iedereen heeft behoefte aan een vertrouwde en veilige omgeving. Daar hoort ook brandblusapparatuur bij. MB Safety B.V kan in deze behoefte voorzien zowel zakelijk als privé.

Justin MB Safety
0180 555 200
0180 555 200
sales@mbsafety.nl

Klantreferenties

IHC Merwede | Klantreferenties MB Safety

Royal IHC

Voor de kleedruimte op onze werf in Sliedrecht hadden wij 288 nieuwe lockers nodig. De oude waren aan vervanging toe. Wij hebben toen MB Safety in de arm genomen om dit te realiseren. Vanaf het offertetraject tot en met de plaatsing van de uiteindelijke lockers hebben zij ons vakkundig bijgestaan.

Logo Rotterdamse havens | Klantreferenties MB Safety

Rotterdamse havens

Voor het veilig beheren en registreren van sleutels, maar ook gasmeters, portofoons en aanverwante kostbare assets heeft MB Safety B.V. in de Rotterdamse haven een indrukwekkende opstelling van de succesvolle IQ-series mogen leveren en plaatsen.

Nutsbedrijven

Voor een van de grootste Nutsbedrijven met honderden locaties in Nederland is MB Safety al vele jaren de aangewezen leverancier voor een breed pakket aan veiligheidsproducten, zoals geautomatiseerd sleutelbeheer en inbraakwerende berging. Ook wordt er intensief gebruik gemaakt van onze servicedienst, inclusief 24/7 inzet bij calamiteiten.

Logo Rijksoverheden | Klantreferenties MB Safety

Rijksoverheden

MB Safety B.V. heeft diversen aanbestedingen onder zijn beheer, o.a. het leveren en installeren (verankeren) van specifieke opbergmiddelen, sleutelkasten en sleutel beheersystemen.

Retail

Vanaf 2000 is MB Safety B.V. de vaste leverancier voor de grootste Nederlandse telecomleverancier, exploitant van verschillende winkelformules. Door MB Safety zijn verschillende inbraakwerende oplossingen geleverd maar ook sluitplannen en aanvullende bouwkundige maatregelen. De hele organisatie maakt gebruik van de servicedienst van MB Safety voor preventief en correctief onderhoud!