Documenten- en ladensafes

Beveiligingsdocumenten- en ladesafes vormen een veelzijdige en betrouwbare oplossing voor verschillende behoeften als het gaat om het veilig opbergen van geld, waardevolle documenten, reisdocumenten en meer. Deze geavanceerde beveiligingsvoorzieningen zijn ontworpen om gemoedsrust te bieden en uw bezittingen te beschermen in diverse situaties. MB Safety B.V biedt de volgende safes aan:

Elektronische ladensafes met ingebouwde tijdvertraging

Elektronische ladesafes met ingebouwde tijdvertragingstechnologie zijn ideaal voor de dagelijkse opslag van identiteitsbewijzen en andere belangrijke documenten. Deze technologie biedt een extra laag beveiliging door vertragingen in te bouwen voordat de kluis kan worden geopend, waardoor ongeautoriseerde toegang wordt bemoeilijkt.

Brandwerende ladensafes voor opslag van documenten

Voor het beschermen van uw documenten tegen brandgevaar zijn er speciale brandwerende ladensafes beschikbaar. Deze safes zijn ontworpen om documenten te beschermen tegen hoge temperaturen en vlammen, waardoor uw waardevolle papieren beschermd blijven.

Brand- en inbraakwerende kasten voor opslag van documenten en waardevolle items

Als u op zoek bent naar een uitgebreidere bescherming tegen zowel brand als inbraak, bieden brand- en inbraakwerende kasten een hoog niveau van beveiliging voor uw documenten en kostbaarheden. Deze kasten zijn voorzien van robuuste constructies en geavanceerde vergrendelingssystemen om ervoor te zorgen dat uw eigendommen veilig blijven, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Waar zijn documentenkluizen goed voor?

Documenten- en ladesafes zijn ontworpen om belangrijke documenten, waardevolle bezittingen en gevoelige informatie te beschermen tegen verschillende gevaren, zoals diefstal, brand en waterschade. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies en voordelen van deze safes:

1. Beveiliging tegen diefstal: Documenten- en ladesafes zijn meestal gemaakt van stevig staal en zijn voorzien van sloten om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de inhoud. Ze bieden bescherming tegen inbraak, diefstal en ongeautoriseerde toegang.

2. Brandbescherming: Veel documentensafes en ladesafes zijn ontworpen om bestand te zijn tegen hoge temperaturen tijdens branden. Ze kunnen de inhoud beschermen tegen vlammen en de temperaturen binnenin laag genoeg houden om documenten en waardevolle voorwerpen te behouden.

3. Organisatie: De documentenkluizen zijn vaak ontworpen met interne vakken en laden om documenten en waardevolle bezittingen georganiseerd te houden. Dit maakt het gemakkelijk om belangrijke papieren, sieraden, contant geld en andere items op te bergen.

4. Bescherming van vertrouwelijke informatie: Documentensafes worden vaak gebruikt om vertrouwelijke documenten zoals contracten, testamenten, financiële gegevens, en identiteitsbewijzen veilig op te slaan. Hierdoor kunnen bedrijven en individuen hun privacy en juridische naleving behouden.

5. Thuisgebruik: Thuis kunnen documenten- en ladesafes worden gebruikt om belangrijke papieren zoals geboorteaktes, huwelijksakten, verzekeringspolissen, en onvervangbare foto’s veilig te bewaren.

6. Kantoorgebruik: In een zakelijke omgeving kunnen deze safes worden gebruikt om belangrijke bedrijfsdocumenten, klantinformatie en digitale media zoals harde schijven en USB-sticks veilig op te slaan.

Het is belangrijk om de juiste documentenkluis te kiezen op basis van uw specifieke behoeften. Safes hebben vaak verschillende classificaties voor inbraak- en brandbescherming, dus overweeg de waarde en het type inhoud dat u wilt beschermen bij het selecteren van een safe. Het is ook belangrijk om de veiligheidsvoorschriften en aanbevelingen van de fabrikant op te volgen om ervoor te zorgen dat de kluis optimaal functioneert.

Advies nodig?

Justin MB Safety

Oplossingen voor documenten- en ladensafes

Archiefkasten Rotterdam S1

De archiefkasten Rotterdam zijn dubbelwandige brand- en inbraakwerende archiefkasten. Ze zijn getest en gecertificeerd Securitylevel 1 volgens EN 14450-S1 en bevatten brandwerende isolatie conform DIN 4102. Ze beschikken over een dubbelbaard sleutelslot (inclusief 2 sleutels) en zijn voorbereid voor vloerverankering.

Paper Star light documentenkluizen S2

Deze documentenkluizen zijn dubbelwandig en brand- en inbraakwerend. De kluizen zijn getest en gecertificeerd Securitylevel 2 volgens EN 14450-S2 en 30 minuten brandwerend volgens norm LFS 30P EN 15659. De kluizen beschikken over een dubbelbaard sleutelslot (inclusief 2 sleutels) en zijn voorbereid voor vloerverankering.

Archiefkast S1 Rotterdam | MB Safety

Documentenkluizen Paper Star Pro

De Paper Star Pro kluizen zijn brand- en inbraakwerende documentenkluizen. De kluizen zijn getest en gecertificeerd Euroklasse 1 volgens EN 1143-1 en zijn 60 minuten brandwerend voor papier volgens norm EN 15659 LFS 60P). De kluizen beschikken over een dubbelbaard sleutelslot (inclusief 2 sleutels) en zijn voorbereid voor vloerverankering.

EuroMulti ladesysteem

Het EM inbraakwerende ladesysteem is ideaal voor dagberging van belangrijke documenten, zoals identiteitsbewijzen en paspoorten. Het ladesysteem is voorzien van een elektronisch slot met tijdvertraging. De kluis is voorbereid voor vloerverankering. Het EM systeem is geschikt voor toepassing bij balie of uitgifteloket in bijvoorbeeld gemeentehuizen. Het is een modulair systeem en is op te bouwen in een groot aantal verschillende samenstellingen. Dankzij de solide constructie beschikt de Euromulti over goede inbraakwerende eigenschappen. Iedere lade is individueel te openen indien gewenst met tijdvertraging. Bekijk onze folder over het Euromulti ladesysteem voor meer informatie.

Ladekasten Fireking International

Deze ladekast heeft een geteste brandwerendheid van 60 minuten bij 1.090 C EN 1047-1/S60P. Iedere lade vormt zijn eigen brandwerende compartiment. De ladekast Fireking is geschikt voor de berging van A4 ordners en is uitgerust met een verstelbaar hangmapframe. De ladesafe is voorzien van een hoogwaardig Medeco veiligheidsslot (inclusief 2 sleutels).

Ladekast Fireking International | Brandwerende ladekast | MB Safety

Maatwerkoplossingen documenten- en ladensafes

Naast ons regulier assortiment bieden wij ook maatwerkoplossingen aan. Zo kunnen wij van ontwerp, de oplossing tot installatie met u meedenken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het staal en de RAL kleuren. De toepassingen van de documenten- en ladensafes zijn als volgt:

  • Euromulti is geschikt voor in balie bij gemeentehuizen
  • Modulaire inzetbakken
  • Brandwerende ladenkasten, 2, 3 en 4 laden uitvoering
Offerte aanvraag
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Advies nodig?

Justin MB Safety