Tegenwoordig is het meer dan gewoon dat bedrijven producten met een hoge waarde aanschaffen door het product te leasen in plaats van in één keer te kopen. Zo zijn er veel bedrijven die ervoor kiezen om bijvoorbeeld auto’s te leasen. Maar wist u dat dit bij nog veel meer producten mogelijk is? U kunt namelijk sinds kort de kluizen en sleutelbeheersystemen bij MB Safety B.V. leasen! In dit nieuwsbericht geven wij u meer informatie en vertellen we u wat de voordelen zijn van leasen bij MB Safety B.V.

Showroom MB Safety B.V.

Wat houdt leasen in?

Leasen is een financieringsvorm die u kunt gebruiken bij het aanschaffen van middelen voor uw bedrijf. Met leasen hoeft u geen grote investering te doen om deze middelen aan te schaffen. U krijgt namelijk de mogelijkheid om de producten te betalen in termijnen. Of uw bedrijf nu in de dienstverlening, detailhandel, ambachten, gezondheidszorg, industrie of (semi-)overheid zit, leasen is mogelijk. Leasen geeft u als bedrijf meer flexibiliteit en zorgt ervoor dat de investeringen die in eerste instantie niet mogelijk waren, nu toch mogelijk worden.

Voordelen van leasen

Het leasen van producten brengt een hoop voordelen met zich mee.

  1. Als bedrijf zult u altijd te maken hebben met operationele kosten. Denk hierbij aan kredietbetalingen, het uitbetalen van salarissen en de energiekosten. Door te leasen blijft uw werkkapitaal binnen uw bedrijf. Leasen zorgt namelijk voor 100% financiering. Zo zal uw liquiditeit minder onder druk komen te staan.
  2. Door leasen wordt uw cashflow voor uw bedrijf inzichtelijker. De financiële maandlasten zijn namelijk voorspelbaar.
  3. Leasen zorgt er tevens voor dat u gebruik kunt maken van de beste kwaliteit en de nieuwste producten.
  4. Door gebruik te maken van leasen kunt u investeringen blijven doen die in eerste instantie buiten uw budgetcyclus stonden. Zo hoeft u nu niet meer in één keer een grote investering te doen, maar kunt u dit opsplitsen in termijnen.

Leasen is dan ook gunstig, snel en aangepast aan uw behoeften.

Inhoud van het lease programma

MB Safety B.V. hanteert één vorm van leasen, namelijk Classic Lease. Hieronder leest u wat dit inhoudt.

Classic lease

Het classic lease programma omvat het leasen van onze producten tegen een vooraf bepaalde huurtermijn. Deze ligt tussen de 24 en 72 maanden.

Door het kiezen van deze optie, maakt u het mogelijk om een grote investering te doen tegen lage maandlasten. Dit zorgt dan ook voor meer flexibiliteit.

Leasen bij MB Safety B.V.

Lease maatschappij

Om ervoor te zorgen dat het leasen bij MB Safety B.V. zo zorgvuldig mogelijk verloopt, werkt MB Safety B.V. samen met Grenke. Al meer dan 40 jaar is Grenke actief met het afsluiten van lease contracten. Door hun ervaring en kennis zorgen zij ervoor dat ieder lease contract op de juiste manier wordt afgesloten. Grenke zorgt voor een snelle, gemakkelijke en persoonlijke werkwijze. Door middel van de samenwerking met Grenke zorgen wij ervoor dat u als bedrijf de ruimte heeft om te kunnen doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen. Samen met Grenke leveren wij aan u een op maat gemaakte financieringsoplossing met gunstige voorwaarden die zijn afgestemd op uw behoeften.

Is leasen iets voor u?

Wilt u meer te weten komen over het leasen van kluizen en Sleutelbeheer systemen van MB Safety B.V.? Neem dan snel contact met ons op en we kijken samen met u naar de mogelijkheden voor het leasen.