MB Safety® voert vanaf oktober 2013 een nieuwe serie Sleutelbeheer- en Lockermanagementsystemen. Deze zogenaamde IQ serie bestaat uit hoogwaardige producten gebaseerd op de laatste technologieën.

Uniek aan deze productserie is de mogelijkheid om sleutelbeheer met lockermanagement te combineren. De control unit met groot touchscreen is gebruiksvriendelijk en maakt het mogelijk om zowel de sleutelkasten als lockers vanuit één systeem te beheren. De software en database zijn in de control unit ingebouwd en het systeem is ook via een webbrowser te benaderen. Hierdoor zijn er geen kostbare installaties en aanpassingen op een pc of server nodig.

Naast de verschillende standaard IQ producten zijn er speciale uitvoeringen verkrijgbaar zoals wapenlockers, lockers voor militaire- en politieomgevingen, kunststof (houtlook) lockers voor wellness of elektronische sleutelkasten met opbergmogelijkheden voor rijbewijzen en autopapieren. De gecombineerde systemen zijn tevens uitermate geschikt voor uitgifte van sleutels en werkmateriaal voor flexwerkers. Ons ervaren projectteam realiseert integrale oplossingen van ontwerp tot onderhoud met expertise en flexibiliteit.

 

Download hier de brochure sleutelmanagement

Stuur een e-mail naar sales@mbsafety.nl voor meer informatie.