Lockers

MB Safety B.V beschikt over een uitgebreide reeks multifunctionele en uiterst flexibele oplossingen om aan diverse behoeften te voldoen, ongeacht of het gaat om personeel, flexwerkers, bezoekers, studenten of gasten. Iedere situatie brengt unieke eisen met zich mee en daarom bieden we een breed scala aan oplossingen om aan die uiteenlopende behoeften te voldoen. MB Safety B.V heeft verschillende soorten lockers in het assortiment:

Inbraakwerende lockerunits

Voor personeel hebben we inbraakwerende lockerunits met geavanceerde veiligheidssloten en een hoofdsleutelsysteem ontwikkeld. Deze lockers bieden een veilige en betrouwbare opslagoplossing voor hun persoonlijke eigendommen, waardoor ze met een gerust hart hun waardevolle spullen kunnen bewaren.

Lockers met wisselende gebruikerscode en automatische vrijgave

Voor bezoekers en flexwerkers hebben we lockers ontwikkeld met wisselende gebruikerscodes en een slimme functie voor automatische vrijgave na 12 uur. Dit betekent dat bezoekers en flexwerkers hun spullen veilig kunnen opbergen zonder zich zorgen te hoeven maken over het onthouden van een code of het vergeten ervan, terwijl de automatische vrijgave zorgt voor een efficiënte rotatie van beschikbare lockers.

Inbraakwerende vakkenunits voor het opslaan van kassa units

Daarnaast bieden we speciale inbraakwerende vakkenunits die ideaal zijn voor het opbergen van kassalade-units, wat vooral nuttig kan zijn voor winkels en bedrijven die behoefte hebben aan een veilige en georganiseerde manier om hun financiële middelen te bewaren.

RFID-lockersystemen

Voor degenen die kostbare zaken en apparatuur willen opbergen, hebben we geavanceerde RFID-lockersystemen ontwikkeld. Deze systemen bieden niet alleen een hoog niveau van beveiliging, maar ze kunnen ook de inhoud detecteren en volledig registreren wanneer kostbare items en apparatuur worden opgeborgen. Dit geeft inzicht en controle over de bewaring van waardevolle zaken.

Waar dienen lockerkasten voor?

Lockerkasten, ook wel lockers genoemd, worden vaak gebruikt voor verschillende doeleinden in diverse omgevingen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende toepassingen van locker-kasten:

1. Persoonlijke opslag: Dit is de meest gebruikelijke toepassing. Mensen gebruiken locker-kasten om hun persoonlijke bezittingen veilig op te bergen op openbare plaatsen zoals scholen, sportscholen, zwembaden, pretparken, treinstations, en werkplekken. Werknemers en studenten kunnen hierin hun tassen, jassen, boeken, sportuitrusting en andere persoonlijke spullen bewaren.

2. Bedrijfsopslag: Lockerkasten worden ook gebruikt in bedrijven en kantoren om werknemers een veilige plek te bieden voor het opbergen van persoonlijke bezittingen, zoals laptops, telefoons, handtassen en lunchboxen.

Lockers MB Safety

3. Ziekenhuizen en gezondheidszorg: In de gezondheidszorg worden lockers vaak gebruikt voor patiëntendossiers, medicatieopslag en het veilig bewaren van persoonlijke spullen van patiënten en medewerkers.

4. Openbare evenementen: Bij concerten, sportevenementen en beurzen worden locker-kasten soms aangeboden zodat bezoekers hun tassen en jassen kunnen opbergen zonder ze met zich mee te hoeven dragen.

5. Scholen en universiteiten: Leerlingen en studenten gebruiken lockers om schoolboeken, notitieboekjes en persoonlijke bezittingen op te bergen. Dit helpt bij het organiseren van schoolspullen en voorkomt dat leerlingen zware rugzakken de hele dag moeten dragen.

6. Fitnesscentra: Sporters gebruiken lockers om hun sportkleding, handdoeken en waardevolle spullen op te bergen tijdens hun trainingen.

7. Gemeenschapsruimten: Lockerkasten worden vaak gevonden in gemeenschapscentra, zwembaden en recreatiecentra, waar mensen hun kleding en waardevolle spullen kunnen opbergen tijdens hun bezoek.

Lockerkasten zijn dus veelzijdig en worden gebruikt om persoonlijke bezittingen en waardevolle spullen op te bergen in verschillende contexten. Ze zijn ontworpen om veiligheid en gemak te bieden aan mensen die tijdelijk of regelmatig spullen moeten opbergen.

Verschillende lockers

Er zijn verschillende soorten lockers beschikbaar:

Multi Lockers

De Multi lockers zijn zeer eenvoudig en bovendien erg veilig. Met de Manager Flex key kan de beheerder de lockers eenvoudig openen, ook in het geval van een te lage batterijspanning. Lockers zijn beschikbaar in 2, 3 en 6 vaks units. De lockers zijn beschikbaar meerdere kleuren en de deur kan voorzien worden van plexiglas, louvre deur of een deur met vierkante ventilatiegaten.

GSM lockers

De GSM lockers hebben aparte afsluitbare deurtjes inclusief ventilatievoorziening. Alle deurtjes beschikken over een elektronisch slot welke na 12 uur kan worden vrijgegeven. De lockers zijn ideaal voor uw eigen personeel of voor gasten om hun smartphone of andere waardevolle spullen veilig in op te bergen. De lockers zijn zeer eenvoudig in zowel beheer als gebruik. De GSM lockers zijn beschikbaar met 5, 10, 15, 30 of 50 vakken.

Lockerkasten met stopcontact

Er zijn ook lockerkasten beschikbaar die voorzien zijn van stopcontacten. Uw personeel of gasten kunnen op deze manier hun smartphone opladen terwijl ze deze veilig opbergen in een locker.

Lockerkast met stopcontacten 12 vakken | MB Safety

Laptop locker 10 vakken met stopcontacten

Daarnaast beschikken we ook over lockers met 10 afzonderlijke compartimenten om laptops in op te bergen. Ieder compartiment beschikt daarnaast over een stopcontact, zodat de laptops tegelijkertijd kan worden opgeladen. De lockers zijn voorzien van ventilatiegaten aan de voor- en achterzijde. De lockers zijn allemaal voorzien van een cilinderslot inclusief 2 sleutels en hebben ruimte voor een 17 inch laptop.

Advies nodig?

Justin MB Safety

Maatwerkoplossingen lockers

Naast onze productlijnen bieden wij ook maatwerkoplossingen. Zo kunnen wij meedenken in het ontwerp, de oplossing en installatie ervan. Hierbij kan gedacht worden aan het staal en de RAL kleuren. Daarnaast zijn er verschillende toepassingen mogelijk:

  • Geschikt voor o.a. evenementen
  • Personeel en bezoekers
  • RFID registratie
Offerte aanvraag
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Advies nodig?

Justin MB Safety