Safety en Security Products
In een goed beveiligingsplan bepalen allerlei producten de finishing touch: panoramische spiegels, sleutel managementsystemen, mobiele beveiliging, veiligheidskasten, lockersystemen en configuratiesafes voor identiteits- en reisdocumenten.

Ook op het gebied van geldverwerking biedt MB Safety® de uitkomst: een compleet leveringsprogramma met valsgelddetectoren, biljetten- en muntentellers en sorteerders.

  • Sleutelmanagementsystemen
  • Cijfercombinatiesloten
  • Panoramische veiligheidsspiegels
  • Geldverwerkingsapparatuur

Productontwikkeling bij MB Safety

Wij van MB Safety B.V. proberen altijd mee te gaan met de nieuwe ontwikkelingen en de vraag op de markt. Zo proberen we onze producten te verbeteren, om onze producten aan te laten sluiten bij de wensen en behoeften van opdrachtgevers en klanten.

Lease nu uw kluizen en Sleutelbeheersystemen

Tegenwoordig is het meer dan gewoon dat bedrijven producten met een hoge waarde aanschaffen door het product te leasen in plaats van in één keer te kopen. Zo zijn er veel bedrijven die ervoor kiezen om bijvoorbeeld auto’s te leasen. Maar wist u dat dit ook bij onze sleutelbeheersystemen kan?!

Lamellenwanden met kluisdeur

MB Safety bouwt modulaire wanden voor onder andere attractieve goederen zoals apparatuur of waardevolle bezittingen en/of serverruimtes.

Kogelwerend deurbeslag

Sinds kort bieden wij de nieuwste GEMINY-technologie aan. Innovatief, gepatenteerd en veilig zijn deze producten!