Baltic Serversafe Tempest

De Baltic serversafe tempest is een beveiligingstechnologie die is ontworpen om datalekken en ongewenste toegang tot gevoelige informatie op servers te voorkomen. Het biedt verschillende beveiligingsmaatregelen om de integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens te waarborgen. De problematiek rond het versturen van data en opslag heeft geleid tot een denk omslag. MB Safety heeft in de behoefte van deze doelgroep voorzien door te werken aan passende oplossingen voor zowel mobiele als vaste toepassingen. Voorbeelden van producten welke voor deze doelgroep zijn ontwikkeld zijn legio:

  • Hoge elektromagnetische demping om te voldoen aan TEMPEST eisen;
  • Actieve energiezuinige geïntegreerde koeling;
  • Omstelbaar dubbelbaard sleutelslot FAS 6890 EN 1300-C;
  • Sargent en Greenleaf elektronisch slot model 6124 EN 1300-B;
  • 19” rack maatvoering;
  • CEN 1 ECB-S EN 1143-1 (optioneel);
  • Ontwerp wijzigingen mogelijk in samenwerking met uw ingenieurs.

Server kluis voor servers en IT-apparatuur

Tempest verwijst naar een concept dat betrekking heeft op het voorkomen van elektromagnetische straling van elektronische apparatuur, zoals computers en servers, om te voorkomen dat gevoelige informatie wordt onderschept door externe partijen of ook wel gezegd: Tempest is een classificatiesysteem dat wordt gebruikt om elektromagnetische straling afkomstig van elektronische apparaten te beperken en te beveiligen. Het is voornamelijk gericht op het voorkomen van elektromagnetische spionage, waarbij kwaadwillenden proberen informatie op afstand te onderscheppen.

In militaire en overheidsomgevingen, waar gevoelige informatie wordt verwerkt, kan een “Tempest kluis” worden gebruikt om servers en andere apparatuur te beschermen tegen elektromagnetische straling. Deze kluis zorgt ervoor dat de elektromagnetische emissies van de apparatuur tot een minimum worden beperkt, waardoor het moeilijker wordt voor externe partijen om deze straling te onderscheppen en vertrouwelijke gegevens te stelen.

Het concept van Tempest-veiligheid kan ook worden toegepast op andere apparaten, zoals computers, telefoons en monitoren, afhankelijk van de vereisten en gevoeligheid van de gegevens die worden verwerkt.

ServerSafe is een term die wordt gebruikt om de veiligheid en beveiliging van servers aan te duiden. Het omvat verschillende maatregelen en best practices om ervoor te zorgen dat servers veilig zijn tegen bedreigingen zoals ongeoorloofde toegang, malware, datalekken en andere potentiële risico’s.
De combinatie van Tempest en ServerSafe verwijst naar een specifiek beveiligingsproduct of -oplossing die gebruikmaakt van de Tempest-technologie om servers te beveiligen.

Baltic Serversafe Tempest

Advies nodig?

Vereisten serversafe

De effectiviteit van de behuizing is om te voldoen aan de TEMPEST-vereisten. De behuizing beschermt ook de apparatuur tegen interferentie aanvallen zoals High Power Microwave.

  • Effectiviteit van elektromagnetische afscherming tot ruim 80dB
  • Golfgeleider Ø 15 mm voor glasvezel dataverbinding
  • Vier gefilterde stopcontacten voor apparatuur 19” rackmontage

Houd er rekening mee dat de technologieën en producten in de beveiligingsindustrie voortdurend evolueren. MB Safety houdt deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Offerte aanvraag
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Advies nodig?