Service en Logistieke Diensten
De MB Safety® serviceorganisatie beschikt over een professioneel uitgerust en opgeleid serviceteam dat dagelijks door de gehele Benelux rijdt. Voor contractpartners staat onze serviceorganisatie desgewenst 24/7 ter beschikking.

Daarnaast bieden wij het unieke MB-Garantie-onderhoudsplan om voor u een onbezorgd gebruik van het product in de toekomst te waarborgen.

  • Onderhoudscontracten
  • Service en storingen
  • Leveringen en transport
  • Verhuur en opslag

Productontwikkeling bij MB Safety

Wij van MB Safety B.V. proberen altijd mee te gaan met de nieuwe ontwikkelingen en de vraag op de markt. Zo proberen we onze producten te verbeteren, om onze producten aan te laten sluiten bij de wensen en behoeften van opdrachtgevers en klanten.

Lease nu uw kluizen en Sleutelbeheersystemen

Tegenwoordig is het meer dan gewoon dat bedrijven producten met een hoge waarde aanschaffen door het product te leasen in plaats van in één keer te kopen. Zo zijn er veel bedrijven die ervoor kiezen om bijvoorbeeld auto’s te leasen. Maar wist u dat dit ook bij onze sleutelbeheersystemen kan?!

Lamellenwanden met kluisdeur

MB Safety bouwt modulaire wanden voor onder andere attractieve goederen zoals apparatuur of waardevolle bezittingen en/of serverruimtes.

Kogelwerend deurbeslag

Sinds kort bieden wij de nieuwste GEMINY-technologie aan. Innovatief, gepatenteerd en veilig zijn deze producten!