Sleutelkluizen

Sleutelkluizen dienen voor het opbergen van sleutels op een veilige manier. Het wordt vaak gebruikt in situaties waarin meerdere mensen toegang nodig hebben tot een gebouw of ruimte, zoals bijvoorbeeld in appartementencomplexen, bedrijven of bij huizen met verhuurde kamers.

In een wereld waar veiligheid en toegangsbeheer essentieel zijn, is de verantwoorde berging van sleutels een prioriteit voor veel bedrijven en instellingen. Sleutelkluizen bieden een doeltreffende oplossing voor het veilig opbergen van reserve- en voertuigsleutels. Wij beschikken daarnaast over simpele sleutelkluizen, maar ook sleutelkluizen die voldoen aan de strenge eisen van instanties zoals de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Daarnaast vindt u bij ons opbergmogelijkheden van 1 tot 1200 sleutels. Dit kunnen hele eenvoudige sleutelkluizen zijn tot grote sleutelkluizen. Hieronder een aantal sleutelkluizen oplossingen.

Sleutelkluizen met elektronische sloten

De sleutelkluizen van MB Safety zijn voorzien van geavanceerde elektronische kluissloten die niet alleen zorgen voor optimale bescherming, maar ook het gebruik van sleutels nauwkeurig registreren. Met deze functionaliteit kunnen beheerders gemakkelijk het sleutelgebruik monitoren en beheren, waardoor een extra laag van beveiliging wordt toegevoegd aan het sleutelbeheerproces. Het voordeel van een sleutelkluis met elektronisch slot is dan ook dat u de kluissleutel niet nog apart hoeft op te bergen.

Sleutelkluizen voor integratie met toegangscontrolesystemen

Voor een eenvoudige integratie met bestaande toegangscontrolesystemen bieden wij sleutelkluizen met elektronische sloten die eenvoudig kunnen worden gekoppeld. Zo kunt u het beheer van sleutels naadloos integreren in uw bestaande systeem. Dit zorgt voor een efficiënt beheer van alle toegangspunten binnen uw organisatie. Een sleutelkluis is meestal gemaakt van stevig metaal en heeft een combinatieslot of een cijferslot. Hierdoor kunnen geautoriseerde personen de kluis openen met een vooraf ingestelde code of combinatie. Dit maakt het mogelijk om sleutels veilig te bewaren en te delen zonder de noodzaak van fysieke toegang tot een beheerder.

Speciale sleutelkluizen voor sleutelafgifte

Onze speciale sleutelkluizen zijn ontworpen met extra functionaliteiten om de veiligheid verder te versterken. Voor situaties waarin sleutels veilig moeten worden afgegeven, bieden wij sleutelkluizen met inwerpopeningen. Dit zorgt ervoor dat sleutels veilig kunnen worden gedeponeerd zonder dat de kluis geopend hoeft te worden, waardoor de kans op ongeautoriseerde toegang tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast kan bij deze kluizen de sleutel ieder moment worden ingeworpen en hoeft degene met de sleutel van de kluis niet aanwezig te zijn.

Keydropsafe MB Safety

Weerbestendige sleutelkluizen van RVS

In ons assortiment beschikken wij ook over sleutelkluizen voor buiten. Deze sleutelkluizen zijn voorzien van duurzaam roestvrij staal (RVS). De kluizen bieden optimale bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, wind en extreme temperaturen. Hierdoor kunnen essentiële sleutels veilig worden opgeborgen.

Sleutelbuizen voor extra veiligheid

Naast sleutelkluizen bieden wij ook sleutelbuizen aan als een alternatieve oplossing voor sleutelopslag. Sleutelbuizen zijn ontworpen om sleutels veilig en discreet op te bergen, en ze worden vaak gebruikt in situaties waar sleuteloverdracht nodig is, zoals in de vastgoedsector of bij verhuur van accommodaties. Daarnaast worden ze ook veel gebruikt door bedrijven voor de brandweer, zodat deze ook in het gebouw kan wanneer er niemand aanwezig is. Sleutelbuizen zijn doorgaans bestand tegen weersinvloeden en zijn voorzien van stevige sloten om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Met sleutelbuizen kunt u een extra laag van beveiliging toevoegen aan uw sleutelbeheersysteem, terwijl u toch gemakkelijk en efficiënt toegang verleent wanneer dat nodig is.

Advies nodig?

Maatwerk oplossingen voor sleutelkluizen

Sleutelkluizen bieden een handige en veilige oplossing voor het beheren van sleutels in verschillende situaties, en worden vaak gebruikt in zowel residentiële als commerciële omgevingen. Ze kunnen ook worden gebruikt door bijvoorbeeld hulpdiensten of onderhoudspersoneel om snel toegang te krijgen tot gebouwen in noodsituaties.

Naast ons regulier assortiment bieden wij ook maatwerkoplossingen aan. Zo kunnen wij van ontwerp, de oplossing tot installatie met u meedenken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het staal, de RAL kleuren en RVS. De toepassingen van de sleutelkluizen zijn als volgt:

  • RVS-modellen geschikt voor buitentoepassingen
  • Koppelbaar aan uw toegangscontrolesysteem
Offerte aanvraag
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Advies nodig?