Waarom MB Safety

 

Al ruim 34 jaar is MB Safety B.V. dé partner als het gaat om geld- en waardeberging. MB Safety is opgericht in april 1989 door directeur Martin Booij en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot een toonaangevend specialist in veiligheidsproducten. De tweede generatie zit ook in het bedrijf en neem het roer over, hierdoor blijft het een echt familiebedrijf.

MB Safety® is actief in tal van sectoren in de markt, ieder met haar eigen specifieke problemen én bijbehorende oplossingen. Een aantal productlijnen worden onder eigen certificaat geproduceerd. Naast een uitgebreid pakket aan standaard producten heeft MB Safety zich ontwikkeld tot een organisatie welke in staat is maatwerkoplossingen te bieden voor verschillende sectoren van de overheid en gezondheidszorg, Retail, horeca, industrie, chemie en logistiek. Tevens is MB Safety B.V. exclusief importeur van Sargent and Greenleaf kluissloten.

 

Eerste brandkast van Martin Booij

Martin Booij produceerde hier zijn eerste brandkast (september 1981)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Missie

De mens heeft behoefte aan een vertrouwde en veilige omgeving. Door continue te investeren in innovaties en het optimaliseren van de dienstverlening – exact afgestemd op klantbehoefte inventarisatie – wil de MB Safety Group producten produceren en leveren voor klanten (Business to Enduser).

Visie

MB Safety let daarbij extra op risico’s. MB Safety Group behoort tot de top van bedrijven in Europa. Het is onze ambitie deze positie duurzaam en milieuvriendelijk uit te bouwen.

Kwaliteit

Ons beleid is erop gericht om door prioriteit te geven aan de wensen en verwachtingen van de klant continue verbetering te realiseren. Daarbij zijn de van toepassing zijnde wet en regelgeving, de door onze klanten gewenste en gevraagde kwaliteit en de normen ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001 de leidraad bij het inrichten en managen van onze organisatie. Hiermee schept onze organisatie duidelijkheid richting klanten, medewerkers en leveranciers, niet als toevallig feit, maar voortdurend en conform gemaakte afspraken.

Historie MB Safety B.V.