Retail
Vanaf 2000 is MB Safety B.V. de vaste leverancier voor de grootste Nederlandse telecomleverancier, exploitant van verschillende winkelformules. Door MB Safety® zijn verschillende inbraakwerende oplossingen geleverd maar ook sluitplannen en aanvullende bouwkundige maatregelen. De hele organisatie maakt gebruik van de servicedienst van MB Safety® voor preventief en correctief onderhoud.

Nutsbedrijven
Voor een van de grootste Nutsbedrijven met honderden locaties in Nederland is MB Safety B.V. al vele jaren de aangewezen leverancier voor een breed pakket aan veiligheidsproducten, zoals geautomatiseerd sleutelbeheer en inbraakwerende berging. Ook wordt er intensief gebruik gemaakt van onze servicedienst, inclusief 24/7 inzet bij calamiteiten.

Rijksoverheden
MB Safety® heeft diversen aanbestedingen onder zijn beheer, o.a. het leveren en installeren (verankeren) van specifieke opbergmiddelen, sleutelkasten en sleutel beheersystemen.

Rotterdamse havens
Voor het veilig beheren en registreren van sleutels, maar ook gasmeters, portofoons en aanverwante kostbare assets heeft MB Safety B.V. in de Rotterdamse haven een indrukwekkende opstelling van de succesvolle IQ-series mogen leveren en plaatsen. Zie de afbeelding hieronder en bezoek onze andere website sleutelbeheer.nl voor ons uitgebreide aanbod in sleutelbeheer en lockermanagement.

 

Sleutelbeheer en lockermanagement

Sleutelbeheer en lockermanagement

 

 

 

 

 

 

 

 

In verband met discretie en veiligheid publiceren wij geen vertrouwelijke gegevens op deze pagina. Op verzoek kunnen referenties persoonlijk worden toegelicht.